10 motive pentru a intretine relatii sexuale zilnic

Trebuie citite

Bucuria datorata marelui O nu este singurul motiv pentru a face sex zilnic. Starile voastre mentale, emotionale si fizice pot fi imbunatatite si cu unele activitati intime. Beneficiile relatiilor sexuale zilnice surclaseaza orice aspecte negative la care v-ati putea gandi. Dar in caz ca inca nu sunteti convinsi, iata 10 motive pentru a face sex zilnic.10 motive pentru a face sex zilnic

1. Relatiile sexuale zilnice va pot invata sa aveti diferite tipuri de orgasme
Se poate sa stiti deja ca femeile sunt capabile sa aiba orgasm cu sau fara ejaculare. Dar stiati ca sunt capabile de avea doua tipuri diferite de orgasme? Chiar si barbatii pot ajunge in acea stare euforica fara ejacularea ulterioara.

Cercetatorii care au analizat orgasmul la femei au descoperit doua tipuri de climax care se disting evident in ceea ce priveste senzatia si locatia, fie centrat pe suprafata organelor genitale sau in interior. Orgasmele profunde sunt asociate cu o senzatie interna, uniforma cu functiile vizate ale orgasmului feminin.

Din pacate, acest subiect nu este foarte bine studiat, asa incat chiar si cercetatorii sunt nesiguri pe functia evolutiva a acestuia. Ei cred ca femeile ajung la climax astfel incat contractiile muschilor interni sa poata ajuta spermatozoidul sa ajunga la ou, promovand fertilizarea. Poate fi adevarat sau nu; intre timp, testati-va propriul orgasm si vedeti daca puteti avea ambele tipuri, pe cel de suprafata si pe cel intern.

2. Relatiile sexuale zilnice va pot ajuta sanatatea mentala
Este foarte greu sa ajungeti la orgasm daca sunteti stresati, dar chiar si realizarea mediului corespunzator, precum imbratisarile, va pot provoca emanarea ocitocinei. Ocitocina este cunoscuta sub numele de hormonul imbratisarilor si, impreuna cu dopamina, va ajuta sa eliminati imediat stresul si anxietatea.

3. Relatiile sexuale zilnice va pot sustine sanatatea fizica
Sexul zilnic este cea mai buna cale la care ne putem gandi pentru a face niste exercitii fizice. Sexul ajuta tonusul fizic deoarece va intareste sistemul cardiovascular, precum si muschii soldurilor, de pe spate si din zona abdominala. Sexul zilnic va poate ajuta sa va imbunatatiti echilibrul si sa slabiti.

4. Relatiile sexuale zilnice aduc noutati in viata voastra de cuplu
Nu ati incercat fiecare pozitie, ajutor marital sau lubrifiant din lume. Exista o gramada de lucruri din care sa puteti alege. Amazon are chiar si o sectiune destinata sanatatii sexuale, cu toate jucariile la care v-ati putea gandi si pe care nu le-ati descoperit inca. Chiar daca sunteti singuri sau intr-o relatie, voi si partenerii vostri puteti afla noi metode de a va satisface placerile 365 de zile pe an si chiar mai mult.

5. Raporturile zilnice va pot imbunatati timpul actului sexual

Citeste continuarea articolului aici: 10 motive pentru a intretine relatii sexuale zilnic

Ultimele articole

Nunta, cununie sau botez? Iata cum va imbracati!

Cu toate ca exista multe tipuri de evenimente si ocazii la care putem participa, nuntile, cununiile civile si botezurile...

Mai multe articole similare