Amenajarea unui dining intr-un spatiu mic

Trebuie citite

Camerele mici tind sa ne dea mai multe batai de cap atunci cand vine vorba de amenajarea lor. S-ar putea sa nu stii de unde sa incepi sau ce sa cumperi pentru acel spatiu mic din casa ta, mai ales cand vine vorba de zona de luat masa.

Zona de dining este de obicei un loc mare si spatios unde se pune o masa mare cu multe scaune, sau cel putin asa vedem in filme. Realitatea este foarte diferita si, cu siguranta, vei descoperi o sufragerie mica in care trebuie sa amenajezi o zona de luat masa.

Primul lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand decorezi camere de zi moderne mici este ca dispui de putin spatiu si trebuie sa inveti sa profiti la maximum de el. De aceea, ar trebui sa respecti cateva reguli si sa te gandesti bine inainte de a cumpara o masa si de a te hotari unde sa o instalezi.

De la mese rotunde la scaune incorporate, afla mai jos cum sa iti transformi sufrageria mica in spatiul frumos si confortabil la care ai visat intotdeauna. De aceea, iti vom oferi acum cateva sfaturi prin care o zona de dining poate fi integrata in armonia unui living cu dimensiuni mai putin generoase.

Foloseste mobilier cu design minimalist

Mobilierul masiv nu face altceva decat sa incarce inutil un spatiu si asa mic. Cel mai simplu ar fi sa optezi pentru o amenajare minimalista si piese compacte, care nu ocupa mult loc si pot fi mutate usor. O masa rotunda ar fi ideala, deoarece contribuie la economisirea de spatiu datorita lipsei colturilor.

Pentru un dining in miniatura este indicata si o masa de sticla transparenta, care va face incaperea sa para mai mare, sau o masa inalta si ingusta cu scaune de bar care incap dedesubt. In plus, daca nu ai suficient loc pentru a crea o zona permanenta de dining, poti alege o masa pliabila pe care sa o desfaci doar atunci cand ai nevoie. Mentinerea decorului simplu si minimalist va ajuta spatiul sa para echilibrat.

Scoate in evidenta zona de luat masa

Chiar daca este vorba de o locuinta mica, spatiul pentru servit masa nu trebuie mascat in nici un fel. Din contra, incearca sa scoti in evidenta zona de dining prin diferite artificii. O masa cu un design original poate fi transformata in piesa centrala a incaperii, mai ales intr-un open space.

Citeste continuarea aici: Amenajarea unui dining intr-un spatiu mic

Ultimele articole

Meseria de inspector este cautata si respectata

Inspectorul de resurse umane (HR) este un specialist cheie intr-o organizatie, responsabil cu gestionarea si dezvoltarea politicilor si practicilor...

Mai multe articole similare