Amenajarile interioare si tendintele in design interior de anul acesta

Trebuie citite

Aproape toata lumea cauta acelasi lucru atunci cand isi cumpara sau isi renoveaza casa: mai mult spatiu si mai multa lumina.

Nu toata lumea isi poate permite o casa cu dimensiuni mari si ferestre uriase, dar cu cateva sfaturi simple de design interior ne putem apropia de obiectivul nostru.

In ultimii ani, utilizarea din ce in ce mai frecventa a tehnologiei si a retelelor de socializare ne permite sa aflam rapid si usor despre tendintele si stilurile internationale in materie de design si decoratiuni interioare.

De aceea, iti prezentam principalele tendinte in materie de design si decoratiuni pentru acest an.

Obiectele de mobilier

Anul acesta mobilierul inclina spre culori mai inchise. Ne indepartam de nuantele de lemn palide, albite, care au fost extrem de populare datorita tendintei scandinave din ultimii ani.

In acest an, tonurile de lemn mai intunecate aduc o renastere a farmecului retro si ofera o abordare proaspata a luxului modern.

In plus, lemnul continua sa fie o tendinta, mai ales atunci cand este combinat cu alte materiale, cum ar fi sticla si metalul, in solutii de design foarte valoroase si originale.

Manerele si picioarele din metal sunt finisajele perfecte pentru a adauga o nota suplimentara de farmec. O fuziune de nuc, auriu, alama si marmura neagra confera un aer foarte sofisticat multor piese de mobilier.

Decorul peretilor

Pentru decorul peretilor din locuinta, tapetul va fi o solutie potrivita pentru anul acesta. Este indicat ca tapetul sa contina motive ce evoca natura, precum palmierii sau padurile, care vor influenta designul oricarei incaperi.

Mai mult, natura se face remarcata atat in decorul peretilor, cat si in modelele de perne, prosoape sau lenjerii de pat.

O alta optiune pentru decorarea peretilor este folosirea picturilor, a imaginilor si a fotografiilor, pe care le poti agata astfel incat sa nu aglomerezi peretii.

Materialele folosite

Designerii de interior se intorc la natura atat prin materialele folosite, cat si prin decoratiunile care recreeaza mediul natural.

Astfel, amenajarile interioare pot contine flori verzi sau fantani, acolo unde spatiul permite.

Citeste continuarea aici: Amenajarile interioare si tendintele in design interior de anul acesta

{{clean2}}
Ultimele articole

Ce avantaje ai când cumperi de la o librărie online?

Lectura este una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți dezvolta cunoștințele și competențele, atât pe plan...

Mai multe articole similare