Apa calda si lamaie: o alternativa mai sanatoasa

Trebuie citite

Va doriti sa incepeti diminetile cu dreptul? O metoda mai buna de a va incepe ziua este prin intermediul unei bauturi sanatoase care va va revigora corpul. O cana de apa calda in care sa adaugati suc proaspat de lamaie va va face diminetile mult mai sanatoase si mai speciale.Lamaia, ca un fruct minunat si puternic, s-a dovedit ca poate fi benefic din mai multe puncte de vedere. Are efect terapeutic deoarece ajuta la sustinerea sistemului imunitar. In plus, este un purificator pentru sange. Are proprietati antibacteriene, ce va face minuni pentru starea voastra de sanatate.

Stiati ca un pahar de suc de lamaie contine mai putin de 25 de calorii? Daca sunteti grijulii cu numarul de calorii consumate, includeti lamaia in planul vostru alimentar.

De ce ar trebui sa includeti apa calda si lamaia ca parte din ritualul vostru matinal? Aceste motive va vor elucida si va vor schimba obiceiurile matinale obisnuite in unele mai noi si mai benefice.

1. Ajuta la detoxifierea zilnica. In timp ce lamaia contine acizi, este o sursa extrem de buna de alcaline, care ajuta la echilibrarea ph’ului din corp. Conform unui internist si doctor in medicina integrativa, apa calda si lamaia trezesc ficatul si dreneaza orice toxine nefolositoare.

2. Activeaza tractul digestiv. Acest amestec sanatos poate parea simplu dar este extrem de eficient pentru stimularea tractului gastrointestinal. Totodata, sustine si abilitatea corpului de a absorbi nutrientii pe intreaga durata a zilei si permite alimentelor sa fie incorporate in sistem mult mai usor. Ajuta la productia de bila.

Intareste ficatul prin energizarea enzimelor din ficat in momentul in care acestea sunt prea diluate. Consumul de apa infuzata cu lamaie sustine miscarea intestinelor, prevenind constipatia si diareea.

Citeste continuarea articolului aici: Apa calda si lamaie: o alternativa mai sanatoasa

Ultimele articole

Meseria de inspector este cautata si respectata

Inspectorul de resurse umane (HR) este un specialist cheie intr-o organizatie, responsabil cu gestionarea si dezvoltarea politicilor si practicilor...

Mai multe articole similare