Barbatii care se casatoresc cu femei inteligente traiesc mai mult

Trebuie citite

Ganditi-va la sotia ideala: este inteligenta in topul listei atunci cand numiti calitatile pe care ar trebui sa le aiba? Poate ca ar trebui sa fie.Noile studii sugereaza faptul ca o sotie inteligenta va poate extinde durata de viata si poate elimina riscul de dezvoltare a dementei.

In timpul unei dezbateri intitulate Dementa: Cum ne putem proteja?, Profesorul Lawrence Whalley, profesor emerit in stiintele sanatatii mentale la Facultatea de Medicina si Stiinte Umane in cadul Universitatii din Aberdeen, a spus ca: „Lucrul pe care nu il spunem niciodata baietilor si pe care ar trebui sa il faca daca isi doresc sa traiasca cat mai mult, este sa se casatoreasca cu o femeie inteligenta. Nu exista niciun alt catalizator mai bun (impotriva dementei) decat inteligenta.”

Aceasta lucrare de cercetare, efectuata de catre Universitatea din Aberdeen, a examinat starea de sanatate a gemenilor identici si a aratat ca o sotie inteligenta reprezinta un factor important pentru protectia impotriva bolilor degenerative.

Citeste continuarea articolului aici: Barbatii care se casatoresc cu femei inteligente traiesc mai mult

Ultimele articole

Nunta, cununie sau botez? Iata cum va imbracati!

Cu toate ca exista multe tipuri de evenimente si ocazii la care putem participa, nuntile, cununiile civile si botezurile...

Mai multe articole similare