Bio, un stil de viata sanatos de la natura

Trebuie citite

Am hotarat sa spunem un NU hotarat substantelor chimice, pentru ca punem pe primul loc sanatatea personala si a familiilor nostre, pentru ca am constientizat raul pe care il putem aducem naturii si am realizat ca ritmul in care se desfasoara lucrurile ne afecteaza in mod negativ starea generala.Ceea ce ne apropie de natura ne face mai fericiti, deoarece lucrurile simple raman intotdeauna cele mai valoroase! Natura este o sursa pretioasa de ingrediente pentru sanatate si frumusete, iar fiecare ingredient, fie el de origine vegetala sau minerala, are proprietati bine definite.

Folosirea produselor bio inseamna imbratisarea urmatoarelor doua valori: increderea in resursele naturii de a ne ingriji atat frumusetea cat si sanatatea si respectul pentru mediul inconjurator.

Iar produsele bio nu sunt numai o sansa de a ne solidariza cu sloganul ecologic, ci o garantie a preocuparii pentru sanatatea si echilibrul vietii noastre.

Detergenti si produse de curatenie Bio

Alimentele bio, produsele de ingrijire bio, detergentii si produsele de curatenie bio sunt doar cateva dintre lucrurile care ne pot face viata mai buna, ne pot reda sanatatea si aduce beneficii pe termen lung. Fiecare substanta cu care pielea intra in contact este absorbita de organismul nostru.

Cosmeticele, detergentii si alte substante pe care le folosim zi de zi contribuie astfel la starea de bine a organismului nostru. Cu cat utilizam mai multe produse naturale, cu atat va fi mai usor pentru corpul nostru sa le proceseze astfel incat sa ne bucuram de beneficiile acestora, iar efectele negative sa fie neutralizate si eliminate.

A trai bio inseamna a elimina din jurul nostru tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat.

Citeste continuarea articolului aici: Bio, un stil de viata sanatos de la natura

Ultimele articole

5 motive pentru care e bine sa dormiti dezbracati in fiecare seara

De-a lungul vietii, este necesar sa purtam haine aproape peste tot unde mergem, asa ca de ce ar mai...

Mai multe articole similare