Cateva metode inteligente prin care poti profita de abilitatile antiinflamatoare ale turmericului

Trebuie citite

Turmericul reuseste mereu sa iasa in evidenta in sectiunea de plante medicinale de la supermarketul preferat, iar acest lucru nu se datoreaza doar culorii sale de un galben vibrant, ci si puterii sale – de aceea, ar trebui sa il incluzi in dieta zilnica. Mai jos vei gasi unele dintre cele mai grozave sfaturi si secrete pentru a face acest lucru!Inainte de a afla multitudinea de cai prin care iti poti condimenta viata cu ajutorul turmericului, haide sa intelegem motivele din spatele aprecierii sale precum unul dintre cele mai puternice condimente de pe planeta.

Curcumina – este cea care ii confera turmericului culoarea specifica. Mai important de atat, este cea care ii asigura proprietatile antiinflamatoare, antioxidante si anticancerigene. Exista o multime de surse de curcumina in lume, dar niciuna dintre ele nu se compara cu turmericul cand vine vorba despre cantitatea de curcumina din continut.

Cand ajungem la capitolul beneficiilor pe care turmericul le poate oferi prin intermediul continutului sau bogat in curcumina, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte:

Turmericul trebuie sa fie consumat impreuna cu o cantitate mica de piper negru sau cu o sursa de grasime, precum uleiul de cocos sau de masline. Acest lucru ajuta curcumina din turmeric sa patrunda mult mai usor in corp.

Expertii recomanda consumul a 1 pana la 3 grame de turmeric in fiecare zi pentru a maximiza beneficiile curcuminei – cantitate echivalenta unei jumatati sau unei lingurite intregi de turmeric.

Citeste continuarea articolului aici: Cateva metode inteligente prin care poti profita de abilitatile antiinflamatoare ale turmericului

Ultimele articole

Meseria de inspector este cautata si respectata

Inspectorul de resurse umane (HR) este un specialist cheie intr-o organizatie, responsabil cu gestionarea si dezvoltarea politicilor si practicilor...

Mai multe articole similare