Covorul de la intrare e cartea ta de vizita

Trebuie citite

Multe pesoane nu ofera atentia necesara covorasului de la intrare, desi acesta le poate da indicii inca de la inceput musafirilor tai despre tine si personalitatea ta. Alegerea covorasului de la intrare este o misiune importanta, deoarece acesta poate influenta parerea celorlalti despre casa ta.


Intrucat exista numeroase modele si marimi de covorase, covorasul potrivit e cel care se pliaza cu gusturile tale. Mai departe iti vom oferi cateva sfaturi de care sa tii seama cand alegi covorasul de la intrare.

Alege marimea potrivita

Daca te afli in cautarea unui covoras pentru intrare, iti recomandam sa faci cateva masuratori inainte, pentru a nu avea parte de surprize. S-ar putea ca un covoras prea mic sa para minuscul in fata unei usi prea mari. Iar acelasi lucru este valabil si in cazul unei intrari prea inguste, unde nu s-ar potrivi deloc un covor prea mare.

Acum poti sa gasesti o multime de modele de covorase de intrare, in diferite forme si marimi, asa ca nu va fi o problema sa il gasesti pe cel potrivit.

Verifica spatiul dintre usa si podea

S-ar putea ca un covor prea pufos sau prea gros sa iti blocheze intrarea in casa, asa ca cel mai bine ar fi sa verifici inainte cat spatiu exista intre usa si podea.

Citeste continuarea articolului aici: Covorul de la intrare e cartea ta de vizita

{{clean2}}
Ultimele articole

Ce avantaje ai când cumperi de la o librărie online?

Lectura este una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți dezvolta cunoștințele și competențele, atât pe plan...

Mai multe articole similare