Cultiva aceste 3 plante tamaduitoare in propriul camin pentru a te proteja de boli

Trebuie citite

Cateva ghivece cu remedii naturiste in propria casa te vor ajuta sa faci mai putine vizite la medic si sa eviti administrarea imediata a medicamentelor cand observi anumite simptome comune, precum durerile de cap, problemele la stomac sau altele.
Deci, daca stii ca ai un spatiu gol prin casa sau doar un pervaz singuratic, incearca sa devii mai prietenos/prietenoasa cu natura si cultiva aceste plante medicinale sanatoase si tamaduitoare.

Busuioc

Cunoscut si sub denumirea de floare de paine noua, busuiocul nu ar trebui privit precum un simplu ingredient pentru sosul Pesto. Francezii il considerau l’herbe royale sau planta regala datorita numeroaselor sale beneficii pentru sanatate.

Un raport emis de Societatea Farmaceutica Regala a dezvaluit ca extractul de busuioc sfant poate reduce inflamatiile cu cel putin 73% in doar cateva ore de la aplicare. Busuiocul este si un agent anti-imbatranire. Un studiu prezentat la Conferinta Farmaceutica din Marea Britanie a aratat ca extractul de busuioc poate distruge moleculele daunatoare si preveni daunele cerebrale, cardiace si hepatice create de radicalii liberi.

Citeste continuarea articolului aici: Cultiva aceste 3 plante tamaduitoare in propriul camin pentru a te proteja de boli

Ultimele articole

Ce avantaje ai când cumperi de la o librărie online?

Lectura este una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți dezvolta cunoștințele și competențele, atât pe plan...

Mai multe articole similare