Cum alegi biroul perfect pentru acasa

Trebuie citite

Daca lucrezi de acasa, ai o camera dedicata in care iti desfasori activitatea si afacerile, sau, pur simplu, doresti sa mobilezi camera unui copil, selectarea biroului potrivit este cheia unui design inspirat si, totodata, functional.

Cum alegi biroul perfect pentru acasa

Masa de birou pe care o alegi trebuie sa fie compatibila cu decorul general al camerei si sa ofere confortul si spatiul necesare pentru a lucra eficient.

Daca masa de birou este prea mare, atmosfera din camera va fi prea rece, iar daca este prea mica, nu va oferi tot spatiul necesar, utilizatorul se va simti inghesui si nu va avea randament la lucru.

Iata cateva sfaturi de care poti tine cont cand alegi biroul pentru copii sau biroul managerial pentru acasa.

Mobilier birou – de ce dimensiuni am nevoie

Daca vei face greseala sa cumperi mobilier de birou in dimensiuni neadecvate, spatiul va avea mult de suferit si nici nu va fi practic. Astfel, un birou de copii prea mare, sau un birou managerial prea mic poate avea un efect negativ asupra productivitatii si confortului.

Pentru a evita acest lucru, este important sa tii cont de pozitionarea biroului inainte de a-l achizitiona. Acesta trebuie plasat cat mai aproape de sursele de lumina si intr-o zona linistita care asigura un minim de intimitate.

Dupa ce ai stabilit pozitia biroului, poti masura spatiul disponibil pentru a stii in ce dimensiuni trebuie sa te incadrezi. Nu uita sa tii cont de scaun si de spatiile de depozitare necesare.

Daca nu dispui de mult spatiu, s-ar putea ca biroul managerial sa nu fie optiunea cea mai potrivita. In aceasta situatie te poti orienta catre un birou pliabil sau un birou reglabil dupa necesitati. Totodata, un birou extensibil sau un birou de inaltime reglabila s-ar putea sa functioneze mai bine.

Te mai poti gandi la un birou suspendat in dreptul ferestrei, un birou pe colt sau un birou care se ridica pentru a elibera spatiul cand nu il mai folosesti.

Care este forma de birou potrivita pentru spatiul de care dispui

Pentru a fi cat mai functional biroul pe care il cumperi pentru acasa si a profita la maxim de spatiul disponibil, este important sa alegi cea mai buna forma de birou.

Obtinerea unui spatiu de lucru practic si functional si instalarea unui birou de copii sau birou de lucru adulti adecvat, va creste randamentul si va facilita organizarea locului.

Birou calculator dreptunghiular

Birourile de calculator dreptunghiulare sunt cea mai populara alegere si pot fi excelente pentru a se potrivi in camera copilului sau camera de lucru.

Citeste continuarea articolului aici: Cum alegi biroul perfect pentru acasa

{{clean2}}
Ultimele articole

Ce avantaje ai când cumperi de la o librărie online?

Lectura este una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți dezvolta cunoștințele și competențele, atât pe plan...

Mai multe articole similare