Cum sa iti amenajezi spatiul de lucru in dormitor

Trebuie citite

Atunci cand vrem sa ne organizam spatiul de lucru de acasa, ne confruntam mereu cu aceeasi problema.

Trebuie sa dispunem de suficient spatiu pentru a ne separa viata profesionala de cea personala si sa avem un loc separat pentru fiecare lucru.

Indiferent daca traiesti intr-o vila, intr-un apartament mare sau intr-o garsoniera mica, acest lucru este esential pentru a contribui la o buna performanta la locul de munca.

Avand in vedere aceasta problema, in continuarea acestui articol iti oferim cateva sfaturi despre cum sa organizezi si sa decorezi un spatiu mic, cum ar fi dormitorul, unde vei putea lucra zilnic si vei petrece aproximativ 8 ore pe zi.

Nu aglomera spatiul inutil!

Dormitoarele ar trebui sa fie spatii aerisite, care sa faciliteze odihna.

La urma urmei, dormitorul este folosit pentru somn, insa in acelasi timp el este o camera intima, in care poti lucra in liniste.

Opteaza, asadar, pentru o noptiera cu sertar langa pat, in prelungirea careia sa asezi o masuta de lucru sau un mic birou, astfel incat sa poti lucra linistit.

Poti gasi noptiere la preturi bune chiar si fara ca acestea sa iti afecteze bugetul, la fel ca si masutele pentru amenajarea coltului de lucru.

Profita de lumina naturala!

Dormitorul este o camera mai retrasa, prin definitie, insa regula de aur atunci cand iti amenajezi un spatiu de lucru spune sa folosesti cat mai mult lumina naturala.

Fireste, nu te vei putea bucura de lumina naturala pe tot parcursul zilei, asa ca va fi nevoie sa amplasezi probabil pe birou si o lampa care sa te ajute sa obtii nivelul de luminozitate dorit.

Foloseste perdele si draperii pentru intimitate

Perdelele si draperiile nu sunt doar elemente decorative pentru dormitor, ci sunt si elemente care te pot ajuta sa utilizezi rational resursele camerei.

Citeste continuarea aici: Cum sa iti amenajezi spatiul de lucru in dormitor

Ultimele articole

Meseria de inspector este cautata si respectata

Inspectorul de resurse umane (HR) este un specialist cheie intr-o organizatie, responsabil cu gestionarea si dezvoltarea politicilor si practicilor...

Mai multe articole similare