Fete de masa pe care le poti folosi la diverse ocazii

Trebuie citite

Exista mai multe tipuri de fete de masa pe care le poti utiliza in casa in functie de eveniment si de momentul din zi in care le folosesti.

Pentru sarbatori se vor folosi alte fete de masa decat cele pe care le folosesti zilnic, la fel cum pentru masa pe care sta telefonul vei folosi alta fata de masa decat cea pe care o pui pe masa din bucatarie. Iti prezentam mai multe idei de fete de mese pe care le poti utiliza pentru tine in diverse ocazii.

1. Fete de masa pentru uzul zilnic

Pentru utilizare zilnica poti utiliza fete de masa albe clasice sau fete de masa cu imprimeuri. Ia in calcul faptul ca fetele de masa clasice albe se vor murdari de fiecare dat mai greu decat se intampla cu cele colorate.

O varianta foarte buna este sa folosesti si o protectie pentru masa din silicon astfel incat sa iti fie mult mai usor sa cureti masa dupa fiecare utilizare. Atunci cand alegi fete de masa cu desene cea mai buna varianta este sa mergi pe schema cromatica generala din bucataria ta, astfel incat sa poti obtine cele mai bune rezultate in ceea ce priveste decorul interior.

2. Fete de masa elegante pentru petreceri

La petreceri ai nevoie de fete de masa elegante, special concepute in sensul acesta. Poti merge pentru variante din materiale pretioase cum ar fi matasea, sau materiale care au in ele fire sclipitoare, dar poti opta si pentru fete de masa transparente, atunci cand masa are un aspect interesant.

Totul depinde in cele din urma de modul in care organizezi petrecerea. Daca este vorba despre o sarbatoare cum ar fi Pastele sau Craciunul in familie, o varianta optima este aceea de a opta pentru fete de masa cu motive corespunzatoare, astfel incat sa dai acea atmosfera speciala, relaxata.

3. Fete de masa pentru mese ovale

O fata de masa ovala este o idee perfecta pentru cazul in care ai in casa mese in aceasta forma. Pentru mesele ovale poti folosi fete de mese speciale care sa se opreasca fix la marginea mesei, dar poti utiliza si fete de mese patrate care se vor lasa in jos pe margini.

Problema cu aceste fete de masa este ca e foarte posibil ca faldurile sa nu fie egale si sa dea un aspect cel putin ciudat mesei tale. Recomandarea noastra este sa optezi de fiecare data pentru fete de masa potrivite cu forma mesei.

4. Fete de masa rotunde

La fel ca in cazul meselor ovale, poti folosi fete de masa rotunde pentru mesele rotunde. De asemenea, poti utiliza aceste fete de masa rotunde pe mesele patrate sau dreptunghiulare mari, ca accesoriu central. Totul depinde de fapt de ceea ce iti doresti sa obtii de la masa ta.

Citeste continuarea articolului aici: Fete de masa pe care le poti folosi la diverse ocazii

Ultimele articole

Meseria de inspector este cautata si respectata

Inspectorul de resurse umane (HR) este un specialist cheie intr-o organizatie, responsabil cu gestionarea si dezvoltarea politicilor si practicilor...

Mai multe articole similare