Iata metodele prin care puteti elimina grasimea abdominala si obtine un stomac mai plat

Trebuie citite

Grasimea de pe burta este usor de pus, dar foarte greu de eliminat. Devine proeminenta si se dezvolta in jurul mijlocului, oferind iluzia unei briose care creste pe sub camasa. Nu numai ca ii face pe oameni mai constienti de propriile corpuri, dar devine un indicator important pentru sanatatea si conditia lor fizica.In acest articol, vom discuta despre tot ceea ce trebuie sa stiti legat de grasimea abdominala si cum o puteti elimina!

Mancatul excesiv nu este principalul factor pentru depunerea grasimii abdominale. Inmultirea depozitelor de grasime este influentata in mare parte de hormoni, respectiv cortizon.

Cercetatorii de la Universitatea Yale au dezvaluit ca femeile care prezentau un nivel mai ridicat de cortizon in sange erau mai predispuse spre a depozita grasime pe abdomen, spre deosebire de cele care aveau nivelul acestui hormon mai scazut.

Unul dintre motivele pentru care grasimea abdominala nu va fi usor de eliminat este proasta executare a exercitiilor fizice.

In loc sa ridicati greutati, ar trebui sa incercati antrenamente de inalta intensitate prin intervale sau HIIT, in combinatie cu rutine de exercitii care va maresc ritmul cardiac, inclusiv cardio, alergatul, vaslitul si ciclismul.

Antrenamentele de intarire a intregului corp ar putea fi incluse pentru grabirea subtierii stratului de grasime.

Pierderea grasimii este un al motiv pentru care inca mai aveti acel colac in jurul abdomenului. Pentru activarea procesului de ardere a grasimilor, asigurati-va un somn de cel putin 8 ore pe noapte.

Citeste continuarea articolului aici: Iata metodele prin care puteti elimina grasimea abdominala si obtine un stomac mai plat

Ultimele articole

Meseria de inspector este cautata si respectata

Inspectorul de resurse umane (HR) este un specialist cheie intr-o organizatie, responsabil cu gestionarea si dezvoltarea politicilor si practicilor...

Mai multe articole similare