Latura intunecata a pinguinilor Adelie ce a fost tinuta secreta pentru sute de ani

Trebuie citite

Awww. Nu-i asa ca pinguinii sunt cele mai scumpe fiinte? Prin felul in care se clatina cu aripioarele lor blegi. Pinguinii Adélie sunt unele dintre cele mai adorabile animale arctice, ajungand pana la 70 de cm si cu ochii ca doua margele.Dar nu trebuie sa ne lasam inselati de aspectul lor fascinant.

Atunci cand Dr. George Murray Levick si-a expus observatiile in anii 1911 si 1912 in ceea ce priveste comportamentul sexual al pinguinilor, toate cercetarile relevante au fost considerate prea obscene pentru a fi publicate.

Se poate ca astfel de interdictii sa fi reprezentat o regula pentru pudicitatea din Anglia in timpul Erei Edwardiene, dar chiar si pentru standardele din ziua de azi, unele aspecte sunt de-a dreptul extreme.

Cu mult inainte de revolutia sexuala din 1960, pinguinii se aflau cu un pas inainte, masculii pinguini angajandu-se in relatii sexuale cu femele celibatare. Totodata, s-au notat si evenimente homosexuale intre pinguinii de sex masculin.

Citeste continuarea articolului aici: Latura intunecata a pinguinilor Adelie ce a fost tinuta secreta pentru sute de ani

Ultimele articole

Ce avantaje ai când cumperi de la o librărie online?

Lectura este una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți dezvolta cunoștințele și competențele, atât pe plan...

Mai multe articole similare