Mierea, hrana bio pentru pielea ta

Trebuie citite

Licoarea magica a stupilor este mai mult decat un aliment natural super sanatos care iti mentine corpul in armonie.
Unicitatea sa este data de multitudinea de nutrienti pe care ii contine, fiecare dintre ei adresandu-se unei probleme specifice legata de sanatatea si ingrijirea pielii.

Cu un continut bogat de vitamine (B1, B2, B5, B3, A, C, D si K), acizi organici, saruri minerale, potasiu, magneziu, fosfor, calciu si sodiu, mierea este recomandata in tratamente cosmetice datorita calitatilor sale nutritive, calmante, antioxidante si de vindecare. Toata aceasta bogatie de vitamine si substante pure hidrateaza in profunzime fiecare centimetru de piele.

Mierea hidrateaza si hraneste pielea

Ceea ce o transforma intr-un rasfat delicios pentru piele este efectul intens nutritiv si de conservare a tineretii epidermei, combinat cu proprietatile sale antibacteriene si antifungice. Mai mult, are o mare putere de hidratare si hranire, deoarece atrage si retine umiditatea.

Mierea contribuie intr-o mare masura la imbunatatirea tonusului pielii. Este indicata pentru estomparea ridurilor si are efect de regenerare prin stimularea productiei de colagen natural, ce reda elasticitatea pielii.

Citeste continuarea articolului aici: Mierea, hrana bio pentru pielea ta

Ultimele articole

5 motive pentru care e bine sa dormiti dezbracati in fiecare seara

De-a lungul vietii, este necesar sa purtam haine aproape peste tot unde mergem, asa ca de ce ar mai...

Mai multe articole similare