Plantele de interior care purifica aerul din jurul tau

Trebuie citite

Calitatea aerului pe care il inspiri joaca un rol important cand vine vorba de starea ta de sanatate, deoarece un aer mai putin curat poate declansa alergii, afecta negativ sistemul respirator si, in unele cazuri, ar putea cauza chiar si iritatii.In majoritatea caselor, aerul nu este improspatat, ceea ce duce la senzatia de aer inchis si poate cauza complicatii atunci cand membrii familiei au sisteme imunitare mai slabe. Exista vreo metoda prin care putem improspata aerul din casa?

O solutie ar fi sa aduci anumite plante capabile sa curete aerul de toxinele si substantele chimice care dauneaza sanatatii in momentul in care sunt inhalate frecvent. Iata cateva exemple de plante de interior care, pe langa ca te vor ajuta sa ai un aer mai respirabil in casa, iti vor infrumuseta si caminul.

1. Aloe Vera. Aceasta planta iubitoare de soare este una dintre cele mai bune optiuni pentru interior, deoarece ajuta la absorbtia benzenului si a formaldehidei din vopseluri sau alte chimicale dupa renovare.

Mai mult, frunzele de aloe vera vindeca taieturile sau arsurile de pe piele si, de aceea, este bine sa o pui aproape de geamul din bucatarie, acolo unde va primi mai mult soare. Prin urmare, devine o planta accesibila daca te ranesti in timp ce gatesti.

Citeste continuarea articolului aici: Plantele de interior care purifica aerul din jurul tau

Ultimele articole

Nunta, cununie sau botez? Iata cum va imbracati!

Cu toate ca exista multe tipuri de evenimente si ocazii la care putem participa, nuntile, cununiile civile si botezurile...

Mai multe articole similare