Pozitionarea televizorului intr-un living

Trebuie citite

De obicei televizorul nu este luat prea mult in considerare in revistele despre decorare sau amenajari interioare.

Dar in viata reala, stiind unde sa plasezi televizorul, este un lucru esential pentru a avea ideea corecta despre cum sa aranjezi restul elementelor. In zilele noastre este foarte greu sa gasesti o casa in care sa nu aiba, cel putin, un televizor. Si trebuie sa recunoastem, petrecem cateva ore bune pe zi in fata televizorului.

Desi de multe ori nu suntem constienti in ceea ce priveste decorul, televizorul joaca un rol important in camerele unei locuinte. De fapt, acest dispozitiv poate conditiona amenajarea mobilierului si a elementelor decorative intr-o camera de zi. De aceea, este important sa iei in considerare si prizele sau sa evaluezi daca este necesar sa le modifici inainte de a planifica intreaga amenajare a camerei.

Dimensiunea, dispunerea ferestrelor, iluminatul din camera, utilizarea televizorului si elementele din jurul acestuia vor determina cel mai bun mod de a plasa televizorul in camera de zi.

Unde pozitionezi televizorul

Inainte de a achizitiona un televizor nou pentru living, va trebui sa te gandesti daca vrei ca acesta sa atraga toate privirile, sau daca preferi sa il camuflezi, astfel incat sa nu iasa in evidenta.

De asemenea, alegerea locului in care vei pune televizorul va influenta si pozitionarea celorlalte piese de mobilier din incapere. Este recomandat sa pozitionezi televizorul in cel mai intunecat loc din living, pentru a crea acelasi efect ca intr-o sala de cinema. Atunci cand nu exista o alta de sursa de lumina in jur, culorile vor fi mult mai puternice, iar claritatea imaginii va fi mult mai buna. Tocmai de aceea, este recomandat ca televizorul sa nu fie asezat cu fata catre fereastra.

La ce inaltime pozitionezi televizorul din living

Citeste continuarea aici: Pozitionarea televizorului intr-un living

{{clean2}}
Ultimele articole

Ce avantaje ai când cumperi de la o librărie online?

Lectura este una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți dezvolta cunoștințele și competențele, atât pe plan...

Mai multe articole similare