Proprietatile sarii roz de Himalaya

Trebuie citite

Sarea roz de Himalaya este considerata cea mai pura sare din lume, fiind extrasa manual si continand un numar mare de minerale necesare bunei functionari a organismului.
Este mult mai sanatoasa decat sarea rafinata, din comert, deoarece nu contine aditivi. In ultimii ani, a devenit populara in intreaga lume si este integrata in alimentatia persoanelor care isi doresc un stil de viata sanatos.

Este folosita de bucatari celebri si in cele mai bune restaurante din lume, datorita faptului ca este mult mai sanatoasa decat sarea rafinata. De asemenea, este utilizata in tratamentele cosmetice, avand efect pozitiv asupra pielii.

Sarea de Himalaya are beneficii multiple, ajutandu-va sa va ingrijiti corpul si fiind parte activa a unui stil alimentar sanatos. Sarea de Himalaya contine potasiu, calciu, fier, magneziu si alte minerale necesare organsimului uman.

Consumul acestui tip de sare intareste imunitatea si fortifica organismul. Sarea de Himalaya se gaseste la plafar, la un pret accesibil si este comercializata si de firmele care se ocupa de produsele bio, la preturi convenabile.

Citeste continuarea articolului aici: Proprietatile sarii roz de Himalaya

Ultimele articole

Nunta, cununie sau botez? Iata cum va imbracati!

Cu toate ca exista multe tipuri de evenimente si ocazii la care putem participa, nuntile, cununiile civile si botezurile...

Mai multe articole similare