Remedii naturale pentru sindromul picioarelor nelinistite

Trebuie citite

Sindromul picioarelor nelinistite au RLS afecteaza aproximativ 10% din populatia Americana, manifestandu-se prin tensiune, mancarimi, crampe, amorteala si chiar si o senzatie de durere ce se transmite in intregimea piciorului, in special in zona gambelor, transformandu-se in spasme; in tot acest timp, restul corpului este intr-o stare de somn adanc.Desi nu exista un motiv clar pentru declansarea RLS, este posibil ca fumatul, insuficienta renala, anemia si o presiune arteriala crescuta sa contribuie la dezvoltarea acestei tulburari.

Exista totusi vesti bune deoarece s-au gasit remedii naturale de care puteti profita si care va vor ajuta sa ameliorati simptomele sindromului de picioare nelinistite. Acestea sunt:

o Intinderea muschilor. S-a descoperit ca intinderea muschilor poate minimiza simptomele asociate cu RLS. Puteti sa va intindeti coapsele stand in paralel cu un perete pentru a reusi sa va mentineti echilibrul.

Prindeti-va glezna stanga si trageti-o catre fund, timp in care celalalt picior ramane drept. Mentineti aceasta pozitie pentru 20 de secunde si apoi reveniti in pozitia initiala. Repetati cu celalalt picior.

o Schimbati-va mediul in care dormiti. Desi nu exista dovezi pentru a explica aparitia RLS, se pare ca mediul de somn poate contribui la aparitia sindromului picioarelor nelinistite.

Citeste continuarea articolului aici: Remedii naturale pentru sindromul picioarelor nelinistite

Ultimele articole

Meseria de inspector este cautata si respectata

Inspectorul de resurse umane (HR) este un specialist cheie intr-o organizatie, responsabil cu gestionarea si dezvoltarea politicilor si practicilor...

Mai multe articole similare