Separarea bucatariei intr-un living open – space

Trebuie citite

Cand bucataria are dimensiuni mici, se recurge la integrarea ei in living, de aici si conceputul de open space si avantajul de a beneficia de un spatiu mai mare.

Livingul open space poate avea avantaje si dezavantaje. In momentul in care te apuci de gatit si constati ca mirosul si aburii deranjeaza si te hotarasti sa desparti bucataria de living, iti oferim cateva solutii practice si utile.

Mentionam faptul ca pentru fumatori e o idee excelenta de a separa bucataria de living, datorita fumului si mirosului care patrund si se impregneaza in obiectele si elementele decorative din living.

Iata cum poti beneficia de o bucatarie separata, beneficiind in continuare de luminozitatea necesara din living.

Alege niste pereti glisanti sau draperii

Daca vrei sa separi un living open space de bucatarie, o poti face foarte usor cu ajutorul unor pereti glisanti, care iti permit sa desparti cele doua spatii ori de cate ori e nevoie. De asemenea, poti obtine acelasi efect si cu ajutorul unor draperii, pe care le poti trage atunci cand iti doresti sa separi livingul de bucatarie.

Citeste continuarea aici: Separarea bucatariei intr-un living open – space

Ultimele articole

Meseria de inspector este cautata si respectata

Inspectorul de resurse umane (HR) este un specialist cheie intr-o organizatie, responsabil cu gestionarea si dezvoltarea politicilor si practicilor...

Mai multe articole similare