Separarea bucatariei intr-un living open – space

Trebuie citite

Cand bucataria are dimensiuni mici, se recurge la integrarea ei in living, de aici si conceputul de open space si avantajul de a beneficia de un spatiu mai mare.

Livingul open space poate avea avantaje si dezavantaje. In momentul in care te apuci de gatit si constati ca mirosul si aburii deranjeaza si te hotarasti sa desparti bucataria de living, iti oferim cateva solutii practice si utile.

Mentionam faptul ca pentru fumatori e o idee excelenta de a separa bucataria de living, datorita fumului si mirosului care patrund si se impregneaza in obiectele si elementele decorative din living.

Iata cum poti beneficia de o bucatarie separata, beneficiind in continuare de luminozitatea necesara din living.

Alege niste pereti glisanti sau draperii

Daca vrei sa separi un living open space de bucatarie, o poti face foarte usor cu ajutorul unor pereti glisanti, care iti permit sa desparti cele doua spatii ori de cate ori e nevoie. De asemenea, poti obtine acelasi efect si cu ajutorul unor draperii, pe care le poti trage atunci cand iti doresti sa separi livingul de bucatarie.

Citeste continuarea aici: Separarea bucatariei intr-un living open – space

Ultimele articole

De ce sa alegi parfumurile Carolina Herrera

Povestea Carolinei Herrera incepe demult, in Venezuela. In 1980, creatoarea a inceput sa vanda articole la moda, de la...

Mai multe articole similare

FierastraieHuse coltarCarti de stiinteScaune de birou pentru copiiDulapuri haineRochii tricotateSuporturi pentru serveteleServete de bucatariePasta de dintiTrening barbatiCutiteStative si cuiere pentru haineSalopete pentru bebelusiMasinute fara pedaleSet accesorii baieMouse wirelessSerumuriHranitoare pentru pasariTelevizoare Smart TVEspadrile damaAdidasi damaSaltele cu spumaScaune si fotoliiLazi frigorificeMasturbatoareGenti laptopUnelte si sculeLumanari parfumateFlori artificialeCutii de cartonGenti pentru transportRasnite de cafea si de condimenteGel de parEpilatoarePilote matlasateGradinaBoxeOpritoare pentru cartiProduse pentru gravideFulare damaLubrifiantiServicii de masaScaune de gradinaRochii botezCasti audio cu firBancheteTabureteCasti audio wirelessCutite pentru fripturaPeriute de dinti