Sfaturi pentru a profita la maximum de spatiul din locuinta ta

Trebuie citite

Pentru inceput, este important sa privesti obiectiv casa ta si toate obiectele de mobilier si lucrurile care au ocupat spatiu, poti face o lista de necesitate/nevoie, astfel iti va fi mai usor sa iti clasifici lucrurile si sa poti lua decizii cu privire la cele care ar trebui sa ramana.

Amenajarea interioara a unei case este un aspect foarte important la care trebuie sa ne gandim pentru a gasi cele mai bune solutii.

In plus, depozitarea a devenit una dintre principalele probleme in gospodariile din intreaga lume, nu numai din cauza dimensiunilor tot mai mici ale locuintelor, ci si din cauza faptului ca in zilele noastre depozitam atat de multe lucruri.

In general, exista o tendinta de a nu fi capabili sa renuntam la lucruri. Exista intotdeauna un motiv sau o scuza pentru a nu scapa de ceea ce nu mai folosim. Intotdeauna exista un „pentru orice eventualitate”.

In articolul de astazi te vom ajuta cu cateva sugestii de amenajare interioara, oferindu-ti cateva sfaturi pentru a profita la maximum de spatiul din locuinta ta.

Elibereaza holul

Primul cu care ar trebui sa incepi reconfigurarea apartamentului ar trebui sa fie holul.

Fiind vorba de prima camera in care pasesti atunci cand intri in casa, acesta ar trebui sa iti lase impresia unui spatiu aerisit, nicidecum sufocant.

Perechile de pantofi care se intind langa usa ar trebui sa dispara, iar gecile voluminoase ori paltoanele ar trebui sa isi gaseasca si ele un loc, cat sa-ti permita accesul degajat in holul apartamentului.

Poate cel mai bine ar trebui sa „rasfoiesti” ofertele online de modele de cuiere cu pantofar pentru hol si sa alegi unul care se potriveste cu stilul in care ai realizat designul casei sau macar pe cel al holului.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru a profita la maximum de spatiul din locuinta ta

Ultimele articole

Meseria de inspector este cautata si respectata

Inspectorul de resurse umane (HR) este un specialist cheie intr-o organizatie, responsabil cu gestionarea si dezvoltarea politicilor si practicilor...

Mai multe articole similare