Sfaturi pentru decorarea unei gradini mici

Trebuie citite

Gradina este locul perfect pentru a ne odihni, a manca in aer liber si a ne bucura de soare. Pentru a o decora se poate recurge la peisagistica, care este aplicabila atat pentru gradinile mari cat si pentru cele de dimensiuni reduse.

Design-ul gradinilor incepe sa fie din ce in ce mai important si datorita diferitelor stiluri care se pot aplica pentru a obtine o adevarata oaza verde minunata, in care sa petrecem zile relaxante sau seri distractive alaturi de cei dragi.

Lipsa metrilor patrati nu este un obstacol care sa ne impiedice sa obtinem aranjarea pe gustul nostru, avand in vedere ca putem aplica tehnicile de amenajare a gradinarii folosite pentru parcelele mari, si pentru cele mai putin generoase ca spatiu.

Marele avantaj pe care il au gradinile mici este ca pot fi foarte confortabile, lucru care se va realiza mult mai usor decat in cazul in care exista una mare. Ca dezavantaj, putem constata ca proiectarea acesteia nu este o provocare usoara, deoarece trebuie sa profitam la maxim de tot spatiul, astfel incat sa fie totul perfect, deoarece orice greseala ar putea strica viziunea intregii gradini.

Ti-am pregatit o selectie de idei utile si creative, care te vor ajuta sa-ti transformi mica gradina in propriul colt de rai.

Include plante verzi si flori

Plantele vin intr-o multitudine de forme, culori si dimensiuni. Ele joaca un rol esential in cadrul terasei tale, deoarece plantele trezesc intrega gradina la viata. De asemenea, vei imbunatati calitatea aerului cu ajutorul lor si, in plus vei obtine o priveliste minunata.

Foloseste spatiul vertical de pe peretele casei care da spre gradina si amplaseaza ghivece pe rafturi de lemn. Astfel, vei putea utiliza gradina orizontala pentru a putea planta ierburi aromatice sau rosii cherry delicioase!

Adauga plante verzi, impunatoare, in ghivece de lut, chiar pe terasa pe care amenajezi spatiul de relaxare.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru decorarea unei gradini mici

Ultimele articole

Meseria de inspector este cautata si respectata

Inspectorul de resurse umane (HR) este un specialist cheie intr-o organizatie, responsabil cu gestionarea si dezvoltarea politicilor si practicilor...

Mai multe articole similare