Sfaturi profesionale pentru alegerea tablourilor perfecte pentru casa ta

Trebuie citite

Una dintre cele mai frecvente intrebari cu care se confrunta designerii este „cum ar trebui ales tablourile decorative pentru o camera”? Tablourile pictate sunt operele de arta care contribuie la definirea designului si personalitatii unui spatiu si, totodata, o investitie valoroasa a carei valoare poate creste considerabil in timp.

Sfaturi profesionale pentru alegerea tablourilor perfecte pentru casa ta

Poti alege tablouri pictate scumpe sau tablouri ieftine – important este sa se incadreze bine in decor si sa infrumuseteze spatiul.

Iata cateva sfaturi de care poti tine cont cand alegi tablouri de perete pentru casa ta.

Tine cont de stilul si tema tabloului

Este recomandat sa alegi o pictura sau un tablou decorativ care sa se potriveasca cu stilul si tema camerei. De exemplu, daca ai nevoie de o opera de arta intr-o camera de zi cu aspect vintage si decor antic, este intelept sa optezi pentru un tablou de patrimoniu sau o pictura in stil traditional – adica sa alegi tablouri vintage.

Totodata, pentru o camera de zi in stil etnic, tablourile bazate pe teme etnice, sau tablourile cu licheni, sunt cele mai potrivite, iar intr-o camera cu mobilier contemporan ar avea mai mult sens tablourile abstracte sau suprarealiste.

De asemenea, un tablou personalizat, sau un tablou modern cu o tema realista va arata grozav intr-un decor minimalist.

Pentru a completa si armoniza un decor axat pe culori si elemente naturale, din nou, tablourile cu licheni sunt perfecte.

Armonizarea culorilor tabloului cu cele ale camerei

Alegerea unui tablou care sa se armonizeze cu culorile din camera este extrem de importanta. Daca ai nevoie de tablouri pictate intr-o camera vopsita in tonuri calde si culori primitoare, ar trebui sa ai grija ca acestea sa se incadreze bine in decor.

Astfel, un tablou in culori adanci si indraznete poate fi o declaratie care va crea impact, extrem de atractiva pentru o camera da zi. Totusi, pentru estetica, acesta trebuie a sa incadreze in schema de culori a camerei.

Totodata, alegerea tablourilor personalizate in culori vii pentru o camera decorata intr-o schema neutra de culori sau un stil minimalist, este o idee minunata.

Tine cont de ramele tablourilor

Citeste continuarea articolului aici: Sfaturi profesionale pentru alegerea tablourilor perfecte pentru casa ta

Ultimele articole

Meseria de inspector este cautata si respectata

Inspectorul de resurse umane (HR) este un specialist cheie intr-o organizatie, responsabil cu gestionarea si dezvoltarea politicilor si practicilor...

Mai multe articole similare