Sfaturi rapide pentru a va calma si pentru a va exprima corect furia

Trebuie citite

Furia este o stare perfect normala si poate fi considerata chiar sanatoasa. Cu toate acestea, daca nu este controlata, poate fi un pericol atat pentru voi cat si pentru cei din jur.Daca vi se intampla des sa aveti excese de furie pe care va este greu sa le controlati, relaxati-va si continuati sa cititi pentru a afla cum va puteti calma furia in cele mai sanatoase si eficiente moduri.

Asteptati pana v-ati calmat inainte de a va exprima in fata celorlati
Daca va este greu sa va adunati gandurile datorita furiei de moment, ar fi bine sa asteptati o perioada inainte de a spune ceva.

Va va fi mai usor sa va ganditi in privinta a ceea ce ati vrea sa spuneti daca reusiti sa va limpeziti mintea. Este foarte usor sa spuneti lucruri fara intentie iar acestea, cel mai probabil, se vor intoarce impotriva voastra.

Faceti un pas in spate si relaxati-va prin cateva exercitii fizice
Momentul in care simtiti ca tensiunea se intensifica si este mai probabil sa aveti un exces de furie, iesiti din scena si incercati sa faceti orice fel de exercitiu fizic.

Mersul pe jos, plimbarile cu bicicleta sau chiar joggingul va vor ajuta sa va reduceti nivelul de stres, fiindu-va mult mai usor sa va calmati si in final, sa infruntati situatia intr-o maniera mult mai echilibrata.

Inspirati adanc pentru a va calma
Nimic nu va poate oferi mai rapid relaxarea decat niste exercitii de respiratie profunda. Inhalati prin nas si umpleti-va plamanii de aer. Tineti cateva secunde si, foarte usor, expirati aerul prin gura.

Citeste continuarea articolului aici: Sfaturi rapide pentru a va calma si pentru a va exprima corect furia

Ultimele articole

Nunta, cununie sau botez? Iata cum va imbracati!

Cu toate ca exista multe tipuri de evenimente si ocazii la care putem participa, nuntile, cununiile civile si botezurile...

Mai multe articole similare