Solutii naturale impotriva tantarilor

Trebuie citite

Nimeni nu suporta tantarii si toti cautam solutii impotriva lor. Pe langa faptul ca muscaturile de tantar sunt dureroase si irita pielea, care devine rosie si inflamata, tantarii transmit virusi si microbi extrem de periculosi, care ne ameninta sanatatea.
Solutiile naturale impotriva tantarilor sunt cele mai bune, deoarece nu contin substante toxice si nu au efecte adverse. Solutiile pline de chimicale sunt toxice, irita mucoasa nazala, genereaza astm si probleme respiratorii, cresc riscul de cancer.

O buna solutie impotriva tantarilor este uleiul esential de lavanda. Pe langa faptul ca indeparteaza tantarii, lavanda are si un miros foarte placut si parfumeaza intreaga camera. Poti sa aplici pe piele ulei de eucalipt cu lamaie.

Alte solutii contra tantarilor sunt uleiul de soia, uleiul de neem, lotusul si piperul negru. De asemenea, uleiul esential de citronella este foarte eficient. O solutie pentru tantari curte este sa plantezi galbenele sau rozmarin, aceste plante avand capacitatea de a tine tantarii la distanta.

Citeste continuarea articolului aici: Solutii naturale impotriva tantarilor

Ultimele articole

Ce avantaje ai când cumperi de la o librărie online?

Lectura este una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți dezvolta cunoștințele și competențele, atât pe plan...

Mai multe articole similare