Topul celor mai prietenoase zodii

Trebuie citite

Probabil ca nimeni nu este surprins de faptul ca esti #1 in aceasta lista, Balanta. Esti curajoasa, primitoare, inclusiva, sarmanta si prietenoasa cu toata lumea. Esti atat de sociabila si simpatica, incat trebuie sa depui un efort activ pentru a nu iti mai face prieteni.

2. Sagetator

Sagetatorule, in ceea ce priveste usurinta cu care iti faci prieteni, nu te afli foarte mult in urma Balantei. Cu pozitivitatea ta irezistibila si simtul tau infectios al umorului, oamenii adora sa stea prin jurul tau.

In cercul tau pot fi auzite numai rasete si discutii interesante, astfel explicandu-se dorinta oamenilor de a deveni prietenii tai.

3. Berbec

Practic, este imposibil sa cunosti un Berbec timid, apatic sau plictisitor. Dorinta ta de a urma distractia oriunde s-ar duce si de a te simti bine indiferent de locul in care te afli sau de persoanele cu care esti reprezinta motivele pentru care te afli in topul listei.

4. Taur

Taurule, multumita inimii tale mari si atitudinii tale blande fata de toate persoanele pe care le intalnesti, rare ori s-a intamplat sa te chinui cand vine vorba de prietenii. Esti grijuliu, loial si de incredere, iar oamenii intotdeauna vor aprecia prietenia ta.

5. Gemeni

In cea mai mare masura, pentru tine, persoana in zodia Gemeni, usurinta cu care iti faci prieteni nu va reprezenta o problema, deoarece ai o energie extrem de vibranta, incitanta si stralucitoare. Singurul lucru care te retine este tendinta ta de a te ingrijora prea tare fata de parerea celor din jur.

6. Scorpion

Datorita atractiei pe care o emani, Scorpionule, nu iti va fi greu sa iti faci prieteni. De multe ori, oamenii se simt atrasi de tine datorita faptului ca esti mai interesant si mai unic precum nimeni altcineva. Insa, uneori, tendinta de a fi posesiv si manipulativ cu prietenii tai iti va crea mici probleme.

7. Rac

Citeste continuarea articolului aici: Topul celor mai prietenoase zodii

Ultimele articole

Ce avantaje ai când cumperi de la o librărie online?

Lectura este una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți dezvolta cunoștințele și competențele, atât pe plan...

Mai multe articole similare