Un ten curat respira mai bine si este mai luminos! Apa micelara curata, hidrateaza si calmeaza pielea cu un sigur gest. Descopera secretele acestui produs care nu trebuie sa lipseasca din rutina ta zilnica de ingrijire.
Ai observat ca unele demachiante nu te ajuta sa elimini in totalitate machiajului rezistent la apa? Lotiunea micelara este solutia ideala pentru curatarea tenului tau.

Foarte blanda, ea este potrivita pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cele mai sensibile. Elimina toate impuritatile, fara sa usuce sau sa irite tenul, fiind excelenta si pentru reglarea nivelului de sebum.

Din ce este compusa apa micelara?

Apa micelara este, de fapt, o solutie lichida simpla, in care plutesc micele, formatiuni chimice cu o structura speciala.

Desi apa se amesteca de obicei cu alte lichide cu care formeaza solutii, uleiul si apa sunt nemiscibile, se separa. Micelele pot uni insa cele doua substante, datorita structurii lor. Lotiunea micelara este astfel un echibru perfect intre particule foarte fine de ulei si apa.

Practic, o micela are un capat cu proprietati hidrofile, ce atrage apa si un capat sub forma de coada, cu proprietati hidrofobe, ce atrage uleiurile.

Separate, toate aceste fragmente se numesc molecule tensioactive si sunt prezente in multe dintre produsele cosmetice folosite pentru demachiere. Probabil ai vazut ca exista demachiante bifazice, in care sunt separate doua straturi: unul mai lichid si unul mai uleios.

Atunci cand in formula chimica sunt prezente ambele tipuri de molecule in anumite cantitati care pot asigura un echilibru si o anumita concentratie, se formeaza micelele.

Micelele au capacitatea de a curata in profunzime. Aceste structuri moleculare ajuta la indepartarea rapida a prafului, reziduurilor de machiaj si sebumului de la suprafata pielii, dar si la hidratarea pielii.

Avantajele apei micelare

Apa micelara curata si demachiaza fara sa agreseze pielea. Spre deosebire de un demachiant clasic, nu alterneaza pH-ul pielii si lasa o senzatie de prospetime.

In contact cu sebumul sau cu particulele de praf, micelele absorb murdaria si curata pielea in profunzime, fara sa fie nevoie sa insisti cu discheta demachianta. Lotiunea micelara elimina chiar si machiajul rezistent la apa.

Avantajul apei micelare, spre deosebire de alte produse de curatare, este ca nu necesita clatire. Se aplica cu ajutorul dischetelor demachiante si nu direct pe ten. Imbiba discheta in solutie si curata apoi delicat tenul.

Apa micelara este unul dintre cele mai blande produse pe care le poti folosi, nu vei avea nevoie de un al doilea produs special pentru ochi si o poti incerca si daca ai pielea foarte sensibila.

Apa micelara cu acid hialuronic si aloe vera de la Madara

Pe baza de aloe vera hidratanta, acid hialuronic hranitor si bujor nordic calmant, apa micelara de la Madara este solutia pentru o demachiere completa care nu necesita clatire.

Indeparteaza machiajul si impuritatile intr-un singur pas, echilibreaza orice tip de ten, inclusiv pe cel sensibil. Este ideala pentru curatarea zilnica a tenului si in calatorii.

Apa micelara de la Madara are la baza cele mai bune si pretioase ingrediente. Mici particule micele sunt dispersate in sucul de aloe vera care are un efect calmant. Astfel tenul este curatat in profunzime, apa micelara indepartand machiajul si oferind simultan hidratare si tonifiere.

Extractele de bujor nordic, bogate in antioxidanti, protejeaza pielea, in timp ce moleculele din acidul hialuronic ofera hidratare. Pentru un ten fresh si plin de stralucire intreaga zi!

Mod de folosire: Se aplica pe o discheta demachianta cu care se curata tenul, zona din jurul ochilor si buzele. Nu necesita clatire.

Produsele Madara provin din Letonia. Plantele din aceasta regiune si-au adaptat rezistenta la conditiile de clima aspra si capteaza cu nesat razele de soare ori de cate ori acestea apar.

Din aceste motive extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor Madara, sunt atat de puternice si eficiente. Produsele cosmetice Madara sunt pe deplin naturale si certificate bio Ecocert.

Sunt create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, fara propylene glycol sau alte ingrediente sintetice. Prin Madara alegi produse cosmetice care au grija atat de frumusetea cat si de sanatatea ta!