Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home3/r88428eman/public_html/moozie.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Ce sa nu-ti lipseasca din geanta pentru sala - Moozie

Ce sa nu-ti lipseasca din geanta pentru sala

Trebuie citite

Gentile si rucsacurile sportive sunt aliatul credincios care ne insoteste in toate rutinele noastre sportive. Fie ca este in sala de culturism, in clasele dirijate sau chiar in sesiunile de alergare, fiecare sportiv trebuie sa fie perfect echipat cu unul dintre accesoriile amintite anterior, care va include toate accesoriile esentiale pentru a practica sportul ales.

Cu toate acestea, exista adesea intrebarea ce sa alegem intre o geanta de sport si un rucsac. Nu este neaparat relevant ce varianta este mai buna, dar ceea ce conteaza este ca alegerea pe care o faceti sa fie folosita strict pentru transportarea echipamentului sportiv, nu si pentru alte scopuri.

Primul aspect pentru a avea rucsacul/geanta intotdeauna pregatite si din care sa nu lipseasca nimic este de a utiliza unul dintre aceste accesorii numai si exclusiv pentru transportarea lucrurilor necesare practicarii unui sport.

Astfel, nu va fi necesar sa se scoata in mod continuu lucrurile si sa fie puse inapoi, deoarece daci se procedeaza in acest mod, exista probabilitatea destul de mare de a omite elementele cheie, de care avem nevoie la antrenamente.

Apoi, trebuie sa luati in considerare caracteristicile si dimensiunea in functie de tipul de sport pe care il faceti, deoarece nu este acelasi lucru sa mergeti la sala cu alergatul, de exemplu. Fiecare geanta de sport trebuie sa contina cel putin urmatoarele:

• O sticla de apa – Hidratarea este esentiala inainte, dupa si in timpul exercitiilor fizice, asa ca este mai bine sa fii intotdeauna bine pregatit cu o sticla de apa. Amintiti-va ca este mai bine sa o luati de acasa, deoarece in incinta salii de gimnastica preturile sunt mai mari
• Doua prosoape mici – Unul pentru a-l folosi pe aparatele de gimnastica, iar celalalt pentru a va usca transpiratia.
• Haine curate – Este intotdeauna mai bine sa purtam cel putin un tricou de schimb care ne permite sa ne dam jos hainele transpirate la sfarsitul exercitiului. De asemenea, nu strica sa purtati un tricou sau o jacheta usoara, astfel incat corpul sa nu observe o schimbare brusca a temperaturii.
• Incaltaminte de schimb – nu este recomandat sa intrati in sala de antrenamente cu aceeasi pereche de incaltaminte cu care ati mers pe strada, ci trebuie sa aveti un echipament special doar pentru sala.
• O geanta mica de toaleta – Aceasta va include deodorant si orice alt lucru pe care-l considerati a fi util la antrenamente.
• Nu uitati sa includeti si tigari electronice, deoarece vapatul este permis in spatii inchise.
• Post-antrenament. Nu uitati, daca nu aveti de gand sa mergeti acasa, adaugati in geanta/rucsac si o gustare usoara, care sa va ofera putere dupa ce ati depus efort.

Este mult mai bine sa aveti o geanta sau rucsac pe care sa le folositi numai pentru practicarea sportului, fie ca alergati sau mergeti la sala.

Aceste accesorii este bine sa fie impermeabile, iar in ceea ce priveste dimensiunea, alegeti un model care sa poata transporta cu usurinta toate lucrurile de care aveti nevoie, bineinteles, pentru efectuarea exercitiilor fizice.

Ultimele articole

Serviciile de închirieri auto: Beneficii și cum să alegi corect

Mașinile au devenit o parte integrantă a vieții de zi cu zi pentru oameni din întreaga lume, jucând un...

Mai multe articole similare