Cicoarea este o planta medicinala extraordinara, care a fost folosita inca din antichitate, pentru tratarea afectiunilor hepatice si biliare. Beneficiile ceaiului de cicoare sunt numeroase. Este foarte bun pentru slabit, mai ales daca iti doresti sa combati obezitatea in mod sanatos, ieftin si natural, fara a apela la substante chimice.
Poti sa achizitionezi ceaiul de cicoare online sau direct de la plafar, cheltuielile fiind minime. Prospectul ceaiului de cicoare se axeaza pe aportul deosebit al acestei plante in tratarea afectiunilor hepatice si biliare.

Ceaiul de cicoare este recomandat in hepatite, icter, cancer de colon, afectiuni ale bilei, balonare, digestie lenta, constipatie, congestii, guta, cure de slabire, avand un puternic efect detoxifiant.

De asemenea, ceaiul de cicoare este de mare ajutor pentru constipatii. Acest ceai se prepara rapid si usor, din doua lingurite cu planta adaugate la 250 ml de apa clocotita. Are efecte laxative si detoxifiante, asigurand buna functionare a ficatului, bilei si rinichilor, intr-un mod natural si armonios.

Cicoarea taie pofta de mancare, curata sangele si corpul de toxine, contribuind la regenerarea ficatului si revigorarea organsimului. Ceaiul de cicoare este de un real ajutor in tratarea si prevenirea diabetului, deoarece reduce glicemia si regleaza greutatea corporala.

De asemenea, cicoarea contine numeroase vitamine si minerale necesare bunei functionari a organismului, precum calciu, fier, fosfor, potasiu si magneziu.

Consumul regulat de ceai de cicoarea contribuie la fortificarea organismului si intarirea imunitatii.

Cicoarea se poate folosi si extern, fiind de mare ajutor in tratarea pielii, in cazul arsurilor solare sau al taieturilor si zgarieturilor.

In plus, ceaiul de cicoare energizeaza organismul, stimuleaza activitatea cerebrala, atentia si concentrarea.

In ceea ce priveste contraindicatiile ceaiului de cicoare, acestea sunt relativ putine. Nu se recomanda bolnavilor care sufera de gastrita sau ulcer, nici persoanelor care au alergie la cicoare.

In rest, toata lumea il poate consuma cu incredere, inclusiv copiii, pentru ca efectele acestei plante tamaduitoare sunt extraordinare. Iti oferim ceai de cicoare Fares si alte branduri renumite, la preturi foarte bune.