In fiecare etapa de varsta sau chiar de la un an la altul, inca de la nastere, copiii au nevoie de diverse produse sau accesorii atat pentru ocuparea timpului liber, cat si pentru ceea ce constituie intregul proces de ingrijire a acestora de catre parinti.

Cum alegi corect aceste produse si accesorii? Si de ce ai nevoie in primii ani din viata? Iata mai jos cateva informatii utile.

Caruciorul, un produs esential inca din primele zile de viata

In lumea moderna, necesitatile s-au schimbat fata de timpurile trecute. Inca de cand mama iese cu copilul din maternitate are nevoie de accesorii potrivite pentru deplasare, fie cu masina, fie pe jos.

Pentru a facilita aceasta perioada, modelele de carucioare copii moderne, mai ales cele 3 in 1, reprezinta un accesoriu esential.

Scoica cu care sunt prevazute aceste carucioare poate fi utilizata in masina, astfel incat bebelusul sa fie transportat in siguranta si legal, landoul poate fi utilizat pentru plimbarile pe strada sau prin parc, in prima perioada a vietii, atunci cand bebelusul nu poate sta in fund, iar partea sport poate fi folosita chiar pana la cativa ani, cand copilul incepe sa mearga singur si pe distante mai mari.

Bicicletele fara pedale, utile pentru invatarea echilibrului

Dupa ce incep sa mearga bine in picioare, copiii au nevoie de accesorii care sa ii ajute sa se deplaseze mai usor, iar din aceasta categorie fac parte si bicicletele fara pedale.

Acestea sunt utile mai ales pentru a-i invata pe copii sa isi tina echilibrul, acestia avand posibilitatea de a fi pe doua roti, dar in acelasi timp cu picioarele la sol in orice moment.

Acestea pot fi utilizate chiar pana la 3-4 ani, atunci cand copiii incep sa fie interesati de biciclete copii cu pedale, prevazute eventual cu roti ajutatoare in cazul in care acestia nu au o mobilitate suficient de buna pentru mersul pe bicicleta de unii singuri.

{{clean2}}
{{clean3}}