Ai acasă un patruped pe care îl iubești nespus și căruia vrei să îi oferi cele mai bune condiții în care să se dezvolte? 

Dincolo de dragostea ta infinită și timp în care să petreceți momente împreună, este important să optezi pentru o hrana uscata caini NovaFood de calitate, care să îi asigure animalului toți nutrienții de care are nevoie. 

Dacă ai nevoie de ajutor în acest sens, rândurile de mai jos te ghidează către elementele de care să ții cont atunci când ești în căutarea bobițelor uscate! 

Hrana uscata caini – în funcție de grupa de vârstă

Un prim detaliu care contează în momentul în care vrei să optezi pentru mâncarea potrivită pentru câinele tău este referitor la grupa de vârstă în care se încadrează. De exemplu, trebuie să ai în vedere că pe piață există bobițe după cum urmează:

  • pentru juniori – bobițele sunt destinate câinilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 luni. În această perioadă, animalele se află în perioada de creștere și au nevoie de un mix bogat de carbohidrați, vitamine, proteine, minerale, calciu și fosfor. Ideal este să combini mâncarea și cu suplimente pentru articulații și întărirea musculaturii, astfel încât câinele tău să fie sănătos și fericit;
  • pentru adulți – după vârsta de 1 an, animalul tău de companie devine adult. Așadar, nevoile sale nutritive se modifică. El are nevoie de mai multă proteină și de mai puțini carbohidrați, pentru a avea o talie zveltă;
  • pentru seniori – întrucât metabolismul animalului tău de companie încetinește după vârsta de 7 ani, așa cum este și normal, ai grijă să îi adaptezi hrana conform nevoilor sale. 

Ingrediente

Studiază întotdeauna lista de ingrediente, înainte de a alege o anumită hrană uscată! De exemplu, pe ambalaj vei găsi ce ingrediente a folosit producătorul. 

Printre cele mai importante trebuie să se numerele: carnea, vitaminele și mineralele provenite din fructe și legume, precum și calciul și fosforul. Dacă optezi pentru a cumpăra hrana direct de pe Internet, nu-ți face griji: în descrierea produsului vei afla care sunt toate ingredientele utilizate.

Talia și rasa câinelui

Un alt aspect extrem de important, pe care să îl iei în considerare este vizavi de talia și rasa din care face parte prietenului tău patruped. De exemplu, Labradorii nu au aceleași nevoi nutritive precum Bichonii, ceea ce este complet normal. 

Documentează-te, așadar, care sunt ingredientele de care are nevoie animalul tău de companie. Dacă ai nevoie de mai mult ajutor în acest sens, discută cu un medic veterinar. 

Ce ingrediente să eviți? 

Foarte important este să știi și care sunt ingredientele pe care să le eviți atunci când cauți bobițe uscate pentru câinele tău. 

De exemplu, este bine să te ferești de produsele cu un conținut foarte mare de cenușă, întrucât aceasta este dăunătoare pe termen lung pentru animalul tău de companie. 

De asemenea, optează pentru o mâncare super-premium, a cărei proteină principală provine din carne și nu cereale. Porumbul, secara și grâul sunt cele 3 ingrediente care sunt utilizate pentru bobițele uscate, însă ele trebuie să fie complementare cărnii și nu principala sursă de proteină.

Accesând NovaFood.ro vei găsi aici întotdeauna produse excelente pentru animalul tău de companie. Pe lângă hrana umeda caini de aici, online poți comanda și bobițe uscate, dar și mâncare ideală pentru pisici ori pentru păsări. 

Atunci când ești hotărât, îți poți plasa comanda foarte ușor, în doar câteva momente, iar apoi o vei primi direct la tine acasă, fără să mai pierzi timp prețios în magazinele de specialitate.

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0724239215

4 thoughts on “Hrană uscată pentru câini: descoperă cum să o alegi simplu și ușor

  1. Recomand tuturor posesorilor de caini sa consulte acest articol inainte de a achizitiona hrana uscata pentru patrupedele lor. Informatiile prezentate sunt esentiale pentru a asigura o alimentatie sanatoasa si echilibrata pentru animalele noastre.

  2. Citind acest articol, am aflat ca hrana uscata pentru caini poate fi o optiune convenabila si echilibrata pentru a le oferi animalelor noastre nutrientii esentiali de care au nevoie. Este important sa ne informam corect inainte de a lua o decizie in acest sens.

  3. Este important sa acordam atentie ingredientelor din hrana uscata pentru caini, deoarece acestea influenteaza direct sanatatea si starea de bine a animalului nostru de companie. Articolul ofera informatii detaliate despre ce ingrediente trebuie sa cautam in produsele pe care le achizitionam.

  4. Articolul este foarte util pentru cei care au caini si vor sa aleaga hrana uscata potrivita pentru ei. Sunt prezentate criterii importante de selectie, precum varsta si rasa cainelui, dar si nevoile specifice ale acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *