– „Ce ți-ai făcut la față? Arăți mai tânăra cu 10 ani, iar pielea ta are un aspect extrem de fin și matifiat. Trebuie să-mi spui secretul. Sigur ai apelat la lifting!”

– „Nici vorba! Am ales pentru tenul meu rejuvenare facială și sunt extrem de mulțumită de rezultate! Încearcă și tu neapărat! Vei fi impresionată încă de la prima ședință.

Acesta este doar un scurt dialog între două doamne pasionate de tot ceea ce înseamnă proceduri cosmetice și tehnologie revoluționară în domeniul esteticii. 

În timp ce una a apelat la un tratament de top, cealaltă este convinsă că, de fapt, nu rejuvenarea ar fi responsabilă pentru un astfel de efect instant de întinerire a pielii, ci liftingul chirurgical.

Ei bine, a venit momentul să te convingi și tu pe propria piele, atât la propriu, cât și la figurat, de avantajele nebănuite pe care le are procedura de rejuvenare faciala. În cele ce urmează, vei află în ce constă această și cum îmbunătățește vizibil aspectul pielii, contribuind la fermitatea sa. 

Ce înseamnă rejuvenare facială?

Termenul desemnează toate procedurile și tehnicile de întinerire a pielii care sunt dovedite științific că acționează direct și au efect. Cu alte cuvinte, rejuvenarea presupune o întinerire vizibilă a tenului, nu doar o întârziere a îmbătrânirii cu ajutorul unor aparate profesionale speciale, disponibile doar în clinici și saloane de top. 

Spre exemplu, sistemul RMD, mai exact remodelarea structurală, își propune să satisfacă nevoia de îmbunătățire a bunăstării prin reducerea semnificativă a semnelor de îmbătrânire prin metode non-invazive, non-chirurgicale.

Dispozitivul de rejuvenare facială este conceput pentru a sprijini în mod distinctiv tratamentul texturii pielii, netezirea liniilor de expresie legate de vârstă, strângerea porilor și tonifierea mușchilor fetei și gâtului.

Astfel, sunt implicate mai multe mecanisme de acțiune:

 • îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice;
 • stimularea activității fibroblastelor;
 • creșterea sintezei de colagen;
 • restaurarea homeostaziei celulare a pielii.

Sistemul RMD este o sinergie unică a 5 tehnologii într-un singur dispozitiv care oferă rezultate imediate. Aceste 5 tehnologii sincronizate sunt diseminate ciclic, cu un program specific integrat S.T MEDIC. 

Chiar dacă aparatul acționează non-invaziv prin intermediul pielii, beneficiile pe care acesta le aduce traversează nivelul superficial către straturile subtegumentare și musculare.

Cui se adresează și care sunt beneficiile?

În general, tratamentul se adresează tuturor bărbaților și femeilor, fiind recomandat pentru toate tipurile de piele și culoare.

 • 1 TRATAMENT durează 45 de minute
 • REZULTATUL –   Lifting instant
 • FRECVENȚA – 1-2 tratamente pe săptămâna
 • MENȚINERE – 1 tratament pe luna
 • EFECTE DE DURATA – 6, 8 sau 10 tratamente de vindecare
 • EFECT DE STRALUCRIRE – 1 tratament 

Acum că ai aflat câteva lucruri inedite despre procedura de rejuvenare facială, tot ce trebuie să faci este să te programezi la salonul Kontur din Bucureșți și să îi lași pe specialiști să te introducă în lumea frumuseții! 

Pe lângă experiență pe care o au, aceștia vor da dovadă de profesionalism și empatie și te vor încuraja să încerci fiecare procedura care ti-a stârnit interesul. Nu ezită și încearcă acum! Prietenele  tale te vor întreba care este secretul frumuseții pielii tale!

4 thoughts on “Lifting chirurgical? Alege mai degrabă rejuvenare facială!

 1. Pentru persoanele care isi doresc o schimbare semnificativa si durabila a aspectului lor facial, liftingul chirurgical poate fi o optiune viabila. Cu toate acestea, este crucial sa consulte cu atentie un specialist inainte de a lua o decizie definitiva.

 2. Un alt aspect important mentionat in articol este faptul ca liftingul chirurgical nu opreste procesul de imbatranire a pielii, iar rezultatele sale pot dura doar cativa ani. Este esential sa se aiba asteptari realiste in ceea ce priveste efectele acestui tip de procedeu.

 3. Rejuvenarea faciala poate fi obtinuta si prin alte metode non-invazive, precum tratamentele cu laser sau injectiile cu acid hialuronic. Aceste metode pot avea rezultate foarte bune fara sa fie necesara o interventie chirurgicala.

 4. Articolul prezinta avantajele si dezavantajele liftingului chirurgical pentru rejuvenarea faciala. Este important sa se ia in considerare toate aspectele inainte de a lua o decizie, deoarece este vorba despre un procedeu invaziv care implica riscuri si perioade lungi de recuperare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *