Fanii gigantului Apple sunt in extaz! Recent, pe 7 septembrie, marele brand a anuntat introducerea pe piata a noilor modele de iPhone 14. Retailerii consacrati au dat deja startul pentru ca utilizatorii sa precomande cele mai recente versiuni iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro si 14 Pro Max.

Daca te numeri printre fericitii care vor intra in posesia noutatilor lansate de Apple, stii ca ai nevoie si de accesorii pe masura, iar achizitionarea de huse iPhone 14 din piele naturala se dovedeste a fi o alegere inspirata.

Ce au in plus noile modele fata de versiunile anterioare?

Autonomia bateriei este adesea un aspect care aduce tristete in randul pasionatilor de tehnologie. Trebuie sa stii ca modelele de iPhone 14 promit o descarcare mult mai grea a bateriei. Modelul Pro vine cu un numar fantastic de megapixeliꓽ 48, comparativ cu versiunile anterioare.

La nivel fotografic, iPhone 14 are din nou doi senzori. Avem un senzor principal de 12 megapixeli cu stabilizare optica a imaginii „Sensor Shift” si unul secundar de inca 12 megapixeli pentru unghiul larg.

In plus fata de modul video cinematic si de noapte, Apple ofera inregistrare video 4K cu Dolby Vision. 

Apple explica faptul ca a imbunatatit fotografia de noapte cu 49% datorita prezentei unui senzor mai mare Totodata, iPhone 14 Pro are un procesor mult mai puternic si rapid, iar cu ajutorul bateriei, te poti bucura de utilizarea telefonului timp de 24 ore.

Deloc de neglijat, nu-i asa? iPhone 14 Pro Max vine cu un afisaj care acum ajunge la 6.7 inci in diagonala. Panourile care echipeaza aceste telefoane continua sa mentina tehnologia OLED Super retina XDR.

Procesarea Deep Fusion a fost, de asemenea, imbunatatita, promitand o crestere a rezultatelor de procesare a culorilor. Camera frontala incorporeaza focalizarea automata. 

Ce accesorii sa alegi pentru iPhone 14?

Un telefon, dar mai ales unul de calibrul iPhone 14, merita sa ii oferi protectie impotriva eventualelor lovituri/zgarieturi. Husa este marele avantaj care te ajuta sa ai grija de noul tau telefon.

Utilizatorii care opteaza pentru o calitate superioara, cauta modele de huse iPhone 14 din piele naturala. Rolul husei nu este doar pentru a atenua loviturile, ci si particulele de praf sunt tinute departe. In situatia in care iPhone-tau nu va avea aceasta carcasa de protectie, este posibil ca si difuzorul sa aiba de suferit.

Bineinteles, primul aspect important pe care husele le ofera este sporirea nivelului de ocrotire impotriva factorilor externi. 

Cum alegi husa pentru iPhone 14?

In primul rand trebuie sa acorzi atentie modelului de iPhone 14 pe care il ai. Husa va trebui sa se muleze perfect pe dimensiunile telefonului. Mai sus am mentionat calitatea pe care variantele de huse iPhone 14 din piele naturala o au, astfel rezistenta fantastica si durabilitatea mare in timp sunt lucruri detinute de modele de carcase confectionate din acest material.

Husa moale poate aduce un grad mai mare de aparare impotriva loviturilor, iar de obicei, aceasta este proiectata din silicon sau poliuretan. Acesta din urma are un nivel de protectie bun contra zgarieturilor, dar si pentru a feri telefonul de umezeala sau temperaturi ridicate. 

In schimb, husele rigide pot diminua protectia oferita, iar apararea contra socurilor va fi una medie. Daca iti plac ambele tipuri (husa moale si rigida) si nu stii pe care sa o alegi, opteaza pentru modele ce au in compozitie silicon si plastic dur. Referitor la culori, ai la dispozitie o gama destul de variata, din care poti alege. Totul se rezuma la preferintele fiecaruia. 

Noile modele de iPhone 14 promit sa incante utilizatorii prin imbunatatirea anumitor aspecte, comparativ cu versiunile anterioare. Nu uita sa alegi protejarea telefonului prin intermediul accesoriilor, in special a husei!