Daca tocmai ai inceput proiectul casei visurilor tale, ori doresti sa reconditionezi o casa veche, oferindu-i o durabilitate de viata mai lunga, afla din randurile de mai jos tot ce e nevoie.

Daca tocmai ai inceput proiectul casei visurilor tale, ori doresti sa reconditionezi o casa veche, oferindu-i o durabilitate de viata mai lunga, afla din randurile de mai jos tot ce e nevoie.

Afla ce sunt popularele hidroizolatii profesionale, de ce sunt importante si ce avantaje iti ofera pe termen lung!

Hidroizolatii profesionale – ce sunt?

Hidroizolatiile sunt structuri etanse, omogene si continue. Acestea au rolul de a proteja diferite parti din constructie de infiltratiile de apa.

Infiltratiile de apa pot cauza nenumarate probleme odata cu trecerea timpului si chiar pot afecta structura de rezistenta a intregii constructii.

Prin hidroizolatii de calitate, realizate intr-un mod profesionist, structura de rezistenta a casei tale va fi protejata si va fi mult mai rezistenta, iar tu si cei dragi nu va veti confrunta cu niciuna dintre neplacerile cauzate de lipsa hidroizolatiilor!

Ce fel de hidroizolatii exista?

Este important sa stii ca exista mai multe tipuri de hidroizolatii, acestea clasificandu-se in functie de materialele utilizate. Desigur, fiecare material ofera diferite avantaje,iar unele dintre ele se pot aplica in cele mai dificile locuri.

Hidroizolatiile cu membrana bituminoasa au un nivel ridicat de rezistenta la intemperii, dar si la variatiile mari de temperatura.

Acestea sunt create pentru a fi utilizate in mod special la terasa, dar si la acoperis. Hidroizolatiile poliuretanice au scopul de a sigila perfect suprafata pe care sunt aplicate.

Lichidul poliuretanic se intareste destul de repede. Aceasta varianta este moderna si inovatoare si iti vine in ajutor aproape in orice situatie. In cazul hidroizolatiilor din PVC, trebuie sa stii ca pot fi folosite intr-o varietate de locuri, avand un nivel ridicat de aderenta.

Ce varianta de hidroizolare este bine sa alegi?

Tinand cont de suprafata ce trebuie hidroizolata, constructorul este cel care te poate sfatui cel mai bine in privinta celor mai potrivite materiale.

Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti si tine cont de sfatul reprezentantului acesteia, astfel incat sa te poti bucura de avantajele oferite de hidroizolarea profesionala a locuintei!

Exista posibilitatea de a hidroizola o constructie veche, chiar daca aceasta are deja probleme din cauza lipsei hidroizolatiilor?

Sigur ca ai aceasta varianta la dispozitie, dar trebuie sa stii ca procesul este mai dificil si debuteaza prin excavarea in jurul casei, pana la baza fundatiei constructiei. Urmatorul pas este armarea fundatiei, apoi tencuirea.

Dupa finalizarea acestor etape, se aplica doua straturi de carton-asfalt, apoi un strat de glet. Se continua cu un strat de tinci care are rolul de a asigura o rezistensa sporita chiar si la procesul de inghet-dezghet, apoi se aplica folia din polietilena de inalta densitate.

Aceasta folie are rolul de izolare si termoizolare. Se recomanda, de asemenea, montarea unor decantoare de apa de calitate pentru a proteja chiar si ferestrele ede infiltratiile nedorite!

Alege o firma specializata care sa se ocupe de intreprinderea acestor lucrari!

Pentru a te putea bucura de hidroizolarea profesionala a locuintei tale, apeleaza la o firma specializata. Aceasta utilizeaza materiale de cea mai inalta calitate, potrivite fiecarui spatiu, iar experienta lucratorilor isi va spune cuvantul!

Tu si cei dragi va veti putea bucura de finalizarea lucrarilor in cel mai scurt timp cu putinta, iar locuinta voastra va fi protejata impotriva infiltratiilor de apa pentru o perioada lunga de timp!

Pe Milucon.ro ai la dispozitie o varietate de produse de cea mai inalta calitate, dar si o echipa cu experienta gata sa iti vina in ajutor atunci cand ai nevoie! Aici poti opta pentru hidroizolatii profesionale, dar si pentru pardoseli decorative! Foloseste datele de contact de mai jos si bucura-te de cele mai bune rezultate pentru o perioada lunga de timp!

Date de contact:
E-mail: [email protected]
Telefon: 0766526542